Interiørdesign

Vi utarbeider komplette design løsninger med forslag til funksjonelle løsninger og gode materialvalg, for din bolig, hytte eller næringslokaler. Vi kan bistå med planløsninger, utforming av kjøkken og bad/våtrom, komplette farge og materialvalg, møbleringsplan, møbler, dekor, kunst, gardiner/tekstiler, tepper mm. Vi designer og skreddersyr også egne møbel løsninger, og samarbeider med flere dyktige håndverkere og leverandører i alt fra planlegging til ferdigstilling av prosjekter. Vi kan også lede hele prosjektet ditt fra start til slutt.

Interiørveiledning

Ønsker du råd og veiledning i forbindelse med enklere oppusning, møblering, fornying, valg av møbler, tekstiler kunst og dekor? Vi bistår ved både store og små prosjekter, av hele boligen/hytten eller enkelte rom.

Tjenester

Vi tilbyr komplette interiør og eksteriør tjenester fra idé til ferdigstillelse, men kan også levere delprosjekter/ interiørveileding og en oppgradering /styling av din bolig. Se oversikt over våre tjenester under. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere ditt prosjekt, og hvordan vi kan bistå deg.  

Interiørdesign
Eksteriør og hagedesign
Rådgivning
Visuell presentasjon
Innhenting av tilbud og bestillinger
Gardiner og interiørsøm
Møbleringsplaner
Belysningsplan
Farge og materialvalg
Produkt og møbelvalg
Plantegning og 3D-illustrasjoner
Prosjektledelse

Bilder fra tidligere prosjekter