Heidi, har utført interiørtjenester/prosjekter både til privatmarked og bedrift siden 2011. Med bred salgserfaring fra flere arenaer, blant annet hotellbransjen, salg og prosjektering av hus/hytter, og egen butikkdrift siden 2010 har hun tilegnet seg gode kunnskaper og erfaringer med alt fra bygningskonstruksjoner til vakre materialer og detaljer. Heidi er opptatt av gode funksjonelle løsninger, et gjennomført, men også personlig interiør tilpasset boligens arkitektur, og fargekombinasjoner som skaper ro og balanse i et hjem eller miljø man skal trives i over tid. Hun liker det klassiske i kombinasjon med det moderne og stramme.

Vi har også med oss Interiørdesigner Espen Tomasgaard, som har flere års erfaring som stylist og designer både for privat marked og Retail. Espen er en kreativ perfeksjonist og er herlig detaljorientert med en forkjærlighet for det klassiske. Han tegner opp våre forslag og vakre illustrasjoner tilpasset våre kunder, arkitekt og håndverkeres behov.

I butikken finner dere vår butikkleder Anne Abrahamsen. Hun vil bistå alle besøkende i butikk, byr på hyggelig shopping, og veiledning ved valg av interiør og møbler. Hun bistår oss også med styling /klargjøring av boliger.

Heidi Bjerkland er bildekunster og stylist. Stiller ut kunst i vår butikk og til prosjektkunder. Dere finner henne også i butikken vår innimellom og er vår eminente stylist på fornying av utstillinger i butikk.

Kreativitet er intelligens som har det gøy.

- Albert Einstein

Hvem er vi
Heidi Haver

Heidi Haver

Daglig leder/ Interiørdesigner

Anne Abrahamsen

Anne Abrahamsen

Butikkleder

Espen Tomasgaard

Espen Tomasgaard

Interiørdesigner

Heidi Bjerkland

Heidi Bjerkland

Bildekunstner og stylist

Pil opp - gå til toppen av siden