Etter å ha drevet butikk og interiørveiledning via Lykkelig på Haver AS siden 2010 ble konseptet endret våren 2018. 

Haver Interiør utfører nå i større grad interiørveileding og interiørdesign. 

Vi har også interiør-møbelbutikk og showroom på Haver med møbler, tekstiler, tepper, tapeter og lekre interiørvarer med det meste du trenger for å møblere bolig hytte eller kontor. Her  finner du en lekker blanding av design, klassisk, nordisk og glam. 

Vi liker å  blande ulike  stiler, som gir levende, personlig og spennende interiør. Se oversikt over våre leverandører på egen side.

Vi bistår med større renoveringer eller ved enklere oppussingsprosjekter, med alt fra komplette interiørdesign, planløsninger, bistand ved farge  og materialvalg, kjøkken og bad, møbleringsforslag, tekstiler og sømarbeid,  til dekorering av ditt hjem. 

Med bred salgserfaring fra flere arenaer, erfaringer fra bygg og bolig bransje, utførte prosjekter og veiledninger siden 2010 har vi tilegnet oss gode kunnskaper og erfaringer.  Vi skaper funksjonelle, gode og langsiktige gode  løsninger i tråd med kundens behov og boligens arkitektur.


Vi oppdaterer stadig våre kunnskaper rundt materialer, lys, farger, trender, tekstiler mm.  og samarbeider  med flere lokale aktører og håndverkere som bistår oss med sine fagkunnskaper ved behov.

Send oss gjerne en mail med info om ditt prosjekt, eller kom innom oss for en samtale.

Om oss
Heidi Haver
42975977_289661671877217_918971313636753